Stronger Life

To write whit Cowrite

Annons cowrite

Nu när vi är inne på att söka personal till mitt jobb och när jag sökt andra jobb så inser jag ännu en gång, vilket otroligt bra CV jag har. Det är jag så glad och tacksam för. Nästan alla gånger jag söker ett jobb med det CV så får jag jobbet eller minst blir uppringd. Jag tror att jag alla mina år som konsult, att tacka för det. Det gav mig många prova på jobb och erfarenhet.

Så nu ville jag hjälpa dig som kanske inte har det lika lätt med ditt CV eller som vill förnya det tex. Då tycker jag att du ska ta hjälp av Cowrite, de hjälper dig att göra ditt personliga brev. Du skapar bara en profil, svarar på några frågor som gäller den tjänsten du söker och sen väljer den text som passar dig bäst. Voila, sen har du en perfekt CV för ditt drömjobb.

Fördelen med cowrite är att du kan göra den på både svenska och engelska och tro mig det hade jag behövt för några år sen. Jag skulle göra om mitt CV till engelska och oj vad svårt det var. Att hitta de jobbtermerna jag har i mitt brev, till engelska, det va inte lätt för mig. Men hade jag haft hjälp av cowrite så hade jag löst det i ett svep.

skrift, skriver, tangentbord, teknologi, vit, årgång, antik, retro, gammal, skrivmaskin, brev, alfabet, kontor, maskin, nostalgi, författare, svart, papper, skriva, produkt, typ, litteratur, text, nycklar, meddelande, brev, dokumentera, författare, journalistik, text, redaktör, publicera, sekreterare, utgivare, kontors material, favorit, Bakgrundsbilder In PxHere

Varför behöver du hjälp? Du kanske tänker att du haft samma i en evighet och kan lika gärna fortsätta med det. Ja lite som jag, då tycker jag att du ska tänka på om du lyckats landa bra och många jobb med det? I dagsläge så genomskådar många rekryteringsfirmor, alla personliga brev rakt av. De ser när man använder samma för varje tjänst. Nu säger jag inte att du måste ha ett personligt för varje, för det går att skapa ett sånt pass bra att det passar de flesta tjänster du söker. Men vill du vara säker på att landa jobbet, så kika in på sidan och se vad de kan erbjuda dig för hjälp. Vem vet, kanske du blir vår nästa?

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.