Stronger Life

Idag är jag sorgsen

Denna morgon är regnets droppar från himlen mina tårar för mina röttersland. Denna morgon har många mödrar förlorat sina söner, sina män, står ensam mot deras framtid och lider. Denna morgon är dropparna från himlen mitt blödande hjärtas droppar. Denna morgon bär jag ett stort sår i mitt hjärta för det land som alltid fått mig att känna mig välkommen på alla sätt och vis, som alltid gett mig värme och som erbjudit ett hem till mina släktingar. Denna morgon är av sorg men mycket hopp om att Colombia ska klara det här också. Colombianer överlevde Pablo Escobar tiden, Gerilla tiden och nu det här. ??

Mina rötter finns i Colombia i själen även om jag är uppvuxen här i Sverige. Tacksam är jag, otroligt tacksam till att ha växt upp här, få alla möjligheter som vi haft i det här landet och i Europa. Men just nu skäms jag nästan. Skäms över hur bra jag har det, hur bra allt går, skäms över hur mycket vi skaffat oss den senaste tiden och ändå alltid kommer att sträva för mer då jag inte är en människa som bara nöjer mig lätt, i naturen.

Mina kusiner mår bra just nu men de som är unga och killar, det är de jag oroar mig för. Jag vill inte ha ett samtal med något hemskt besked. Det här måste få ett slut nu. #soscolombia

Jag är tacksam för att det är så många stora artister inom musikbranchen som är Colombianer, som kan hjälpa till att sprida ordet, be om hjälp och alarmera.
Jag är tacksam för att jag har det så bra som jag har det, så tryggt och även mina barn. De behöver inte riskera att förlora sin mamma eller sin pappa.
Den här korruptionen måste sluta nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.