Stronger Life

Man gör väl allt för de?!

Innehåller annonslänk

Det är svårt att hänga med i skolan ibland pga störningar så som störiga klasser, okoncentration, dålig stämning men också för att man kommer hem och fastnar framför en skärm istället för att faktiskt läsa en bok, skriva brev och rita som man gjorde förr. Att sitta framför en skärm, vare sig det är mobil eller tv eller padda, är inte bra enl många studier som gjorts. I min utbildning som jag gör nu, så har vi läst lite om att 5 timmar skärmtid för barn varje dag, leder till depression hos dessa barn när de blir äldre. Låter rimligt och 5 timmar får man till ganska enkelt. Det hade ingen betydelse om det var mobil, tv eller padda, allt räknades som skärm för det handlar om att hjärnan är någon annanstans.

Men all skärmtid är inte dålig. Viss skärmtid kan man göra bra och då kommer Zcooly in i bilden. Ett underbart hjälpmedel för barn att komma i kapp, hänga med, förstå bättre sin undervisning.
För att ta del av erbjudandet, registrera dig här

bärbar dator, natur, utomhus-, personer, kvinna, teknologi, landsbygden, sittplats, se, möte, internet, porträtt, grön, telefon, parkera, bakgård, kommunikation, Asien, professionell, frihet, livsstil, thailand, mormor, jordbrukare, vietnames, ansikte, utanför, familj, barn, ceremoni, lycklig, lycka, relation, talande, pojkar, kambodja, fotografera, skola, laos, samhörighet, vuxen, uppkopplad, Kära, indonesisk, hobbies, Burma Burma, patetisk, spelet, studie av, verksamheten, datorn, utför arbete, Bakgrundsbilder In PxHere

Zcooly har förvandlat läroplanen till en kul spelupplevelser, de har kombinera spelmekanik med pedagogik. Gå in och titta på hemsidan så ser ni hur kul det verkar vara. Målet är att alla barn mellan 5-12 år ska få uppleva glädjen i att lära sig och lyckas i skolan. Och det är självklart värt att få all hjälp man kan få för sina barn! Man vill att de ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas och i dagsläge med så stora klasser och så många med speciella behov så syns sällan en elev, det blir allt lättare och vanligare att halka efter. Men nu är Zcooly to the rescue. In och kika!

personer, publik, ung, ungdom, glädjande, barn, barndom, utbildning, glad, skrattande, barn, flickor, barn, roligt, vänner, lycka, pojkar, liten, skola, klass, elementärt, gymnasieskola, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.