Stronger Life

Att haja till..

God morgon underbara ni!

vilken natt. Min dotter kom hem igår med en rejäl huvudvärk efter att ha krockat med en kompis, huvud mot huvud. Hon hade mått lite illa men ville ändå inte komma hem på en gång, utan valde att stanna på klubben. Konstigt tänker jag, då är det kanske inte så illa? Men under natten började huvudvärken att ta över så vi sov inte mycket hon och jag. Självklart är hon hemma och vilar idag för att avvakta och se.

Jag jobbar på men är redo för att stämpla ut VAB närsomhelst. Känner mig själv trött och allergisk men jag ser minsann solen titta fram med sina solstrålar och det gör mig varm och glad om hjärtat.

Jag satt och planerade lite inför denna sommar igår, jag skulle ju försöka leva lite mer här och nu men känner att jag ändå måste lösa flytten i sommar och semestern. Men så snart jag löst två saker så ska jag sen släppa allt för idag och vara i jobb och VAB -nuet. 🙂

Ikväll blir det studier och mys med barnen.
Idag känner jag mig så enormt tacksam för att jag har mina två barn. Många dagar går man upp och reflekterar inte ens att man har familj, att man har barn, att man inte är ensam. För det har blivit en vana och de bara är där. Men då och då nuförtiden, hajar jag till, över att jag har faktiskt två barn. Jag hade turen att kunna bli mamma, privilegiet att få bli förälder och kunna få två barn dessutom. Vilken lyx, vilken gåva!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.