Stronger Life

Like’a dig själv

god morgon mitt härliga gäng!

Har ni haft en fin helg? Jag har haft det ganska lugnt och skönt. Inga projekt, inget speciellt mer än barnaktiviteter och studier. Det känns riktigt bra. Nu är det bara en månad kvar på mina studier, sen är jag klar. Wohoo.

Jag har pratat med familjen och sagt att nu kommer jag att vara tråkigt den här månaden. Maj månad kommer att handla om jobb, studier och promenader, inget mer. Och på något sätt så ser jag faktiskt fram emot det. Sen har jag världens bästa familj som alltid ställer upp och tar hand om mig. Så det var inga problem.

Livet handlar också om att lära sig att prioritera sig själv. Vi kvinnor generellt, är duktiga på att ta hand om alla andra förutom oss själva, men vi är väl också värda det vi drömmer om? Det är klart att vi ska!
Jag tycker om mitt jobb, det gör jag, speciellt nu när jag bytt tjänst så kommer jag bort från mycket negativt som funnits i min grupp hittills. Men min framtid, även om det skulle vara 10 år, 20 år.. det kan vi aldrig veta men min framtid är värd. Jag är värd att ta mig tid för studier, jag är värd att ge mig själv tid för att få en bra utbildning, framtid, jobb, och skapa möjligheter att göra det jag vill i framtiden. Jag är värd att ge mig efter mina drömmar och det är du med. Vi är alla det.

Varför skulle du vara mindre värd? Det är klart att du inte är. Oavsett vad andra har sagt till oss som små, som unga, som vuxna, så är det bara vi själva som kan sätta värdet på oss, ingen annan. Det är inte någon annans värde på oss, som ska vara betydelsefullt, det är vad vi själva tycker om oss. Jag ville verkligen ha en ny utbildning, ändra riktning, skapa möjligheten att jobba online, eget företag, styra egna tider och skapa egna möjligheter, nu jobbar jag för det och det är jag värd.

Vad är dina drömmar och vad är du värd?

Kom ihåg att det är du som ska gå upp på morgonen och klicka på like knappen för dig själv. Inte andra. Det är ditt värde som är betydelsefullt och inte andras like på dig. Du behöver inte andras like, det är samhället som tvingat oss in i det beroendet. Men vårt egna like ? borde vara och är det viktigaste liket vi kan ge under hela dagen! Kom ihåg det.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.