Stronger Life

Fredagsfeeling

God morgon fredag!!

Ah men hur härligt är det inte att det är fredag? Jag jobbar dessutom bara halvdag idag.

Igår va det blandande känslor från olika personer från mitt arbete. Vissa var ju självklart glada för min skull, de ringde och skrev på vår chatt att de var så glada men ändå så ledsna. Andra va verkligen inte glada, på ett möte jag hade så sa de verkligen rakt ut ”Nä det va inte kul alls D.” haha alltså inte på ett elakt sätt utan jag förstår hur de menar. De har fått mycket hjälp ifrån mig så de blev inte glada att höra att jag försvinner. Men jag är kvar på samma arbete men annan tjänst. 😉  Men självklart är det mysigt att få den uppskattningen visat till en, det betyder mycket, både de glada och de ledsna.

Jaja, ny dag och nu tågar vi framåt mot sista dagen av april och fram mot maj. Kanske också en varmare månad.

Denna fredag vill jag börja dagen med vad jag är tacksam för..

Idag är jag mycket tacksam för den härliga solen som skiner
Idag är jag också väldigt tacksam för min familj, för att jag har privilegiet att ha barn, en man
Idag är jag tacksam för att det är fredag och helg
Idag är jag jättetacksam för att jag mår bra och är frisk
Idag är jag tacksam för att jag orkat träna hela veckan!!! Det va länge sen det hände.

Vad är du tacksam för?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.