Stronger Life

Universum ger mig det jag vill ha

God morgon mina underbara!!

Så äntligen kan jag berätta om vad jag var så glad över. Nu har jag skrivit på papperna och allt är klart.
Som ni vet så jobbar jag mycket med mål i livet och varje år. Jag har haft en vision board som jag gjorde vid nyår men den kan man göra närsomhelst egentligen. I min vision board har jag studier, körkort, bil, träning, familjeliv, bostadsrätt, resor och pengar.. bland annat.

Studierna är ju check, jag är mitt i de nu och har passerat mer än hälften av tiden. Wohoo!
Men en annan grej som är så härligt är att jag för ett tag sen ansökte om en tjänst på mitt jobb och sen släppte jag det. Bad till universum att ge mig jobbet om det var för mig. Jag vill verkligen höja min lön och även om jag fick en bra löneförhöjning det här året så ville hade jag ett visst mål, en specifik siffra. Det enda sättet att höja så mycket, hade varit att byta tjänst. Så jag testade..

Igår skrev jag på kontraktet på den nya tjänsten!! Jag är så glad, så imponerad och kan knappt tro mina ögon hur bra allt utvecklas för mig i mitt liv. Jag är så obeskrivligt tacksam och glad till att jag har mina guider, att universum hör mig. 🙏🏽

hav, hav, horisont, Berg, snö, moln, himmel, dimma, dimma, solljus, morgon-, gryning, atmosfär, väder, arktisk, Arktiska havet, meteorologiska fenomen, atmosfär fenomen, jordens atmosfär, Bakgrundsbilder In PxHere Våga tro på dina drömmar, våga gå efter de också. Våga ta små steg som inte är exakt vad du söker men är på rätt väg mot det du vill ha. Ibland måste man se vägens möjligheter och inte fokusera för blint på målet.

Våga tro på högre makter, våga ge dig in i det spirituella, våga vakna, våga be universum om vägledning och hjälp.

Jag önskar er alla en underbar dag, med eller utan sol så vet vi att den skiner där uppe, ovanför molnen. Våren är på ingång, även om vi inte ser löven på träden än. Njut av det du har, här nu och idag. 💙

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.