Stronger Life

Starta dagen rätt

Morgon go morgon!

Jag måste säga att jag känner att alla mina veckor numera har alltid något spännande att erbjuda. Idag jobbar maken inne på kontoret och han har fått ett spännande erbjudande. Imorgon ska vi få se bostadsrätten igen och ta dit målaren också. Det finns alltid något kul att se fram emot varje dag, varje vecka, vilket får mig att vakna med trötta ögon men ett stort leende på läpparna. 🙂

Min morgon rutin yoga och meditation samt skriva i min tacksamhetsbok, har gjort mig så gott. Det är en fin morgonrutin att ha. Testa en vecka, testa och se hur ni mår efter att ha börjat morgonen med meditation och tacksamhet. Ni behöver inte göra allt jag gör såklart, jag har valt att köra på med allt på morgonen för att jag inte så mycket tid resten av dagen. Så en timme för mig själv på morgonen känns bra. Det är nästan omöjligt att må dåligt efter en kort yoga stund på morgonen, eller efter att ha mediterat och andats, landat. Eller skrivit en hel sida med saker du är tacksam över.

En till rutin jag börjat med eftersom jag jobbar hemma. Det är att ha på glad, härlig musik på förmiddagen. Allt för att få mig att lyfta upp humöret, energin. Effektiviteten kickar igång, endorfiner och man vill nästan ställa sig upp och hoppa av glädje mitt i arbetsdagen. 🙂

Nu ska jag inte börja hoppa omkring här utan snarare sätta igång med mitt jobb. Och kanske jag hinner sitta och sola lite på rasterna också 🙂

Jag önskar er en jättefin och härlig dag, full av energi och positiva känslor.

När jag rensar i hemmet och balkongen så leker barnen.. suck 😀
”husdjuren” solar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.