Stronger Life

Det du kan förändra

En klassisk sak man säger..

Du kan inte förändra världen men du kan förändra dina tankar

Och det är ju så sant och jag inser att jag lyckas med det allt mer och mer för varje dag som går genom min meditation. Jag är så inne på att jobba med mig själv, med att förenkla och förbättra min vardag, mitt liv, kvalitén på mitt vardag att jag lyckas med det babysteps, genom att ändra mitt sätt att tänka. Jag älskar den biten, det är som magi fast det är ren självklarhet. Igår skrev jag ju om det här, att om du är gravid så ser du plötsligt en massa gravida men det är för att din fokus är där. Om du fokuserar på det negativa så är det just det du attraherar och ser..

Jag vaknade så glad denna morgon, känns riktigt härligt att vakna upp och tacka universum för allt man har. Man inser under den lilla tiden man säger ”jag är tacksam för ..” att det kommer upp mer och mer saker. Från att man kanske trodde att man skulle bara komma på att vara tacksam för sin säng, hem, barnen, så kom också allt annat rullande och efter 5 minuter så inser du att du har vansinnigt mycket att vara tacksam över! Det är så härligt, så häftigt.

Jag är tacksam för mina barn, min hälsa, mitt jobb hemifrån, min ekonomi, mina bostadsrätter (både Spanien och Sverige), min make, mina föräldrar, min sköna säng, mina härliga kläder, min träning, min kost, min kaffe, min starka kropp.. ja alltså jag kan fortsätta i en evighet. 😉

God morgon på er fina! Se morgonen med dess sol, se dagen vakna till liv, med alla människor därute, med bilarna som åker omkring, hör fåglarna vakna till och känn solstrålarna mot ditt ansikte om ni nu har sol, annars kan man alltid visualisera de ändå. Ingen kan hindra dig från att känna vad du vill.

Ha en fin och tacksam dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina G

    Jag älskar din energi. Jag är så glad gör din skull att du har hittat ett sätt som fungerar för dig. Din positivit smittas och det har även fått mig att tänka mer positivt. Tack!

    1. Didi

      Åh tack Nina, vad härligt att du säger det. 🙂 Vad glad jag blir. Så underbart att det smittar av sig, det är precis vad jag drömmer om att få kunna göra, smitta av positiva tankar till andra. Wohooo!! Ha en fin dag/kväll