Stronger Life

Vem vill du vara?

God morgon Måndag!! Wohooo idag mår jag så mycket bättre. Ja vi har fortfarande mycket att göra på jobbet men jag har haft en helg med mycket sömn och vila så jag har återhämtat mig ganska bra. Jag har dessutom fått goda nyheter som jag snart delar med mig av och det gjorde också att jag kunde släppa jobbstressen lite.

Jag är enormt tacksam för den guidnig jag har i livet. För allt det goda som händer mig. Ju mer jag mediterar, lär mig att tänka positivt, ändra min inställning till det bättre, desto mer goda saker händer.

Jag har hört att det är så i livet också. Att ju mer man klagar och fokuserar på det negativa desto mer attraherar du det till dig, vilket låter rätt självklart. När du just köpt en röd bil så är det ju just röda bilar du ser överallt, för din fokus ligger där. När du är gravid så ser du plötsligt gravida kvinnor överallt för din fokus är där. Det känns som att hela världen går den väg du tar men det är för att du fokuserar på det. Så självklart blir det så med positiva och negativa tankar också.

Så vem vill du vara och vad vill du attrahera till ditt liv? 

 

Jag har börjat bli mer naturmänniska, jag älskar naturen, det gröna, djuren, lukten, tystnaden, lugnet. Jag har alltid varit ett betongsbarn men nu plötsligt har jag börjat bli mer naturmänniska. Konstigt det där, hur man förändras så plötsligt och utan kontroll av det själv.

I helgen hade vi en bambi utanför min mors hem hela dagen nästan. Så söt 🦌

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.