Stronger Life

Skorpionens fullmåne

Imorgon tisdag är det fullmåne, kanske dags att kolla upp en bra meditation för fullmåne, ta fram lite rökelse, rena hemmet, dig själv och har du kristaller så passa på att ladda de vid månskenet under natten. Rena med salvia i både hemmet, dig själv och kristallerna!  Manifestera något du vill ha i ditt liv, släpp taget om det du inte vill ha kvar i ditt liv. Skriv ner det på en lapp och bränn det lite försiktigt på någon säker plats. Släpp taget om det negativa, sjukdomar, orostankar, osäkerhet eller dåliga förhållanden. Släpp taget och fokusera på det positiva.

Det är väl inte mycket att begära av sig själv? Strunta i hur jobbigt allt är just nu, bara släpp det för ett tag, tro mig det kommer att vara kvar där ändå efteråt så testa bara, testa en vecka att bara vara tacksam, glad, fejka det om du så måste, le varje morgon, var tacksam för det du har i  livet för vi har alltid något gott. En säng, ett hem, en familj, ett jobb, mat på bordet, kläder, två armar och ben som fungerar, ögon att se med, friska lungor, vad som helst, vi har alla något att vara tacksamma över.

yoga_meditation_moon

Den här månen är i skorpionens tecken och solen är alltså i oxen.
Jag är skorpion så jag blir väldigt intresserad..

Skorpionens fullmåne handlar om möta sina inre demoner, alltså sina inre känslor. Sådan som vi gärna tidigare, stött undan, inte vågat ta itu med, uppmärksamma de. För att sen släppa taget om de och gå vidare på bästa magiska sätt. Det är nu dags, att faktiskt ta kontroll över våra liv och känslor, inte låta de kontrollera oss utan ta kontrollen och bestämma hur vi vill ha det och hur vi vill må.

Nu är det dags för ritual!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.