Stronger Life

Leva som man lär….

Om jag nu ska leva som jag lär… så tänker jag såhär. Om jag vore en annan person som jag hade framför mig, tex en kollega, vän, eller någon som jag ska ge rådi en sån situation som jag själv befinner mig i så skulle det låta såhär:

Ta en time-out, ta en paus. Avsluta ditt jobb för dagen, gå ut i naturen, andas, bara va, bara du och ingen annan. Sen ser du till att äta gott, få i dig mat, bra mat som ger energi, skippa kaffe, drick te (för att inte öka hjärtklappning), ta promenader varje dag, ta torsdag-söndag på dig att bara vara själv, inte ha något ansvar. Prata med din familj, dina föräldrar, din partner, om att du inte förmår mer, att du behöver avlastas från allt och återhämta dig dessa 5 dagar. Lyssna på musik som får dig att må bra, meditera, rör på kroppen.

Så.. jag har pratat med min chef (igen), jag har flaggat för kollegorna, jag har pratat med min familj att jag inte klarar av mer. Jag gör fortfarande min yoga och meditation varje morgon, jag har noll krav mer än studierna som jag inte kan pausa mig ifrån och tänker trotsa vädret.. Jag går ändå ut på en promenad. Jag mediterar mitt på dagen. Jag äter mat jag tycker om och är bra för min kropp. Och nu återstår mina 5 dagar av återhämtning, nu ska jag bara vila och må bra.

hand, silhuett, person, ljus, moln, grupp, personer, kvinna, vit, solljus, morgon-, kärlek, finger, symbol, romantik, romantisk, barn, mänsklig, vård, tillsammans, ärm, håll, äktenskap, innehav, närbild, nå, plats, lycklig, enhet, känsla, Stöd, interaktion, utsträckta armar, jordens atmosfär, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.