Stronger Life

I sommar..

God morgon bästa ni!

Den här natten var hemskt, en massa musik från grannen enda långt in i natten. Och på topp över det så vaknade jag rätt pollenallergisk i ögonen. Men vet ni vad, jag överlever. Så länge jag ser solen skina så får jag min härliga styrka därifrån, känner mig som Superman som laddar batterierna genom solen. Trött och stressad men med ork att stå upp ändå. 🙂

Just nu är jag så tom i huvudet att jag inte har något att skriva om. Jag är rätt så stressad i min vardag och hur mycket jag än yogar och mediterar så motverkas det genom vardagens/arbetsstressen. Jag sitter så mycket vid datorn att jag får sittsår nästan, ont i tummar, fingrar, handleder och tennisarmbåge nästan .. skadorna kommer nu och det är tecken jag ser och hör, fullt medvetet men vet ändå inte vad jag ska göra åt saken. Det är som det är, vad finns det att göra?

Usch nu lät allt bara negativt och klagande. Sorry för det men jag behövde nog bara ventilera lite.
Det blir bra!  Just nu vill jag bara drömma mig bort till vår bostadsrätt och till Spanien också, till semester, undrar verkligen hur det blir i år.

influencer-stress-life

I sommar vill jag läsa en massa böcker, jag vill träna, jag vill ta promenader, jag vill sola, jag vill äta gott och dricka gott utan att tänka på konsekvenser, jag vill må bra, jag vill göra yoga, meditera, vara i naturen, chilla, mysa med barnen, pussa och kramas, jag vill resa, jag vill ligga på gräset, jag vill göra utflykter, jag vill bada..

Vad vill du göra i sommar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.