Viktigt att tänka JAG.. – Stronger Life

Stronger Life

Viktigt att tänka JAG..

Goddag, det har varit svårt att ta sig in på bloggen idag. Vet inte om ni känt av samma problem men jag kom inte in och kunde därför inte skriva inlägg. Men samtidigt svämmar jobbet över och jag har samtidigt haft lite samtal med klasskamraterna. Så ja, det har varit mycket överallt och då behöver man prioritera.

Måndag och ny vecka. 
Den här veckan för väntar jag mig vara rätt fullspäckade med lite av allt. Jobb, studier, träningar, promenader, sola och njuta av det härliga vädret men också umgås med familjen, besöka vår bostadsrätt för att få offert från målaren och lite annat smått.

I helgen började maken och jag promenera mot vattnet som vi har här i närheten. Det är så fint, men målet var egentligen att nå 10.000 steg varje dag. Sagt och gjort. Ena dagen 12000-någoting och andra dagen 13365 steg. Det känns i kroppen men också i knoppen, vilket är det viktigaste. Jag har varit rätt stressad den senaste tiden så jag vill verkligen gå ut, ta frisk luft och försöka må så bra jag bara kan, det ligger i mitt ansvar att ta hand om mig själv.

Jag vill förmedla det till mina barn, att jag är värd, att jag är hälsosam, att jag mår bra. Genom att ta hand om oss själva först, visa att vi värdesätter oss själva så lär våra barn sig detsamma. Varje gång vi väljer bort oss själva, stora som små saker, så säger vi till våra barn att det är okej att låta oss bli nedtrampade. Så ska vi inte ha det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.