Nästan som att ha eget företag – Stronger Life

Stronger Life

Nästan som att ha eget företag

Wow igår va det en hetsig dag men mycket att hoppa mellan. Jobb, möten, studier, barn, sova. Så va min dag igår mer eller mindre.

god morgon hörrni! Det är fredag och hur underbart är inte det? Jag älskar fredagsmorgnar, solen skiner (idag i alla fall) och man känner sig redan mer avslappnad med den enkla sanningen att det är några timmar kvar till helg. Jag ska plugga, plugga, plugga i helgen men om det är bra väder så gör jag en picknick och går ut antingen till vattnet och sätter mig där med barnen medan de får cykla runt eller så åker jag till Enskede med picknicken och barnen för att de ska göra sig mer hemstadgade i sin kommande ort. Kanske det träffar nya vänner också!

Idag planerar jag på att sluta tidigare från jobbet (om det går) så att jag kan vila upp mig lite innan jag sätter igång med studierna. Jag älskar känslan av att kunna skapa mina egna dagar på jobbet, att jag kan styra hur jag ska göra, eftersom vi har flex. Nästan om att vara egenföretagare men ändå slippa allt det krångliga. 🙂

 

Nu börjar det bli dags att logga in på jobbet, att ta min kopp kaffe och försöka se pigg ut. Jag sov otroligt dåligt, alltså riktigt dåligt i natt, så jag är trött och ögonen svider, lite pollen på det också. Men jag har bestämt mig för att ha en bra morgon, en bra dag, effektiv och fokuserad. May so be it.

vatten, natur, blomma, växt, himmel, fotografi, solljus, blomma, kronblad, sommar, pollen, ung, reflexion, koppla av, balans, fredlig, naturlig, fred, utbildning, blå, rosa, livsstil, flora, hälsa, kondition, zen, avslappning, meditation, yoga, lotus, harmoni, skärmdump, andlighet, makrofotografering, placera, meditation natur, yoga meditation, yoga kvinna, jordens atmosfär, dator tapet, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.