Stronger Life

Precis vad jag önskade för 2 år sen

God morgon underbara cybervänner.
Alltså den här solen, jag smäller av. Det är ju helt magiskt att vakna till en soluppgång, göra yoga i all harmoni och sen sätta sig och meditera under en helt klarblå himmel. 💙

Nu är jag redo däremot, för jobb och barnen på väg till skolan. Undra hur det blir med skola sen när vi flyttar. Jag måste höra mig för hur det är med den skolan där men mycket värre kan det kanske inte bli.. Min äldsta har ju redan strul i den skolan hon går i nu så varför inte byta tänker jag. Vi får se.

Men idag tänker jag inte oroa mig för något, jag tänker bara må bra. Solen skiner, jag är frisk, barnen och maken är friska, vi har ett riktigt bra liv och nu tycker jag att vi tar en kopp te/kaffe/vatten och bara tar tre djupa andetag och är tacksamma för vår härliga morgon/dag.

Längtar tills man kan se all grönskan i skogen, löven på träden och allt.

Nu ska jag dra igång vattenkokaren, göra te, slå på en bra podd och köra igång jobbet mitt. Jag är verkligen så tacksam för att jag har ett jobb som tillåter mig kunna jobba hemifrån. Jag kommer så väl ihåg att jag önskade kunna jobba hemifrån så länge och ändå ha kollegor.. nu sitter jag här. Ett år senare efter att ha jobbat hemma ett helt år så är jag så grymt tacksam!

Jaja nu ska jag inte babbla på.. ha en fin dag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.