Stronger Life

Happiness

God morgon bästa läsare! Idag vaknade jag såå energisk och glad. Eller när jag tänker efter så har det blivit så nu, att jag mer eller mindre vaknar upp varje dag rätt glad, harmonisk, entusiastisk och energisk .. Inte allt på en och samma gång  och inte heller på en gång från sängen.. Så det är ju inte så att jag studsar upp och är energisk, nej. Men jag hasar mig upp, tar på mig yogakläder och när jag gjort min 10 minuters yoga och mediterat klart, så är jag så glad och full av energi och även entusiastisk över den nya dagen.

Det är svårare att börja dagen på dåligt humör när man gjort så mycket för sig själv, så som yogat, mediterat och visualiserat den härliga dagen eller dina mål. Det är ett bra sätt att börja sin dag med. Sen säger jag inte att jag inte blir arg, trött, ledsen, på dåligt humör. Absolut, jag är människa, jag har mänskliga beteenden och känslor såklart.

Men jag fastnar inte i de och det är väl det som är trixet. Att inte fastna i de och låta sig dränkas av mörker. Jag spottar och fräser lite men sen går jag vidare och försöker hitta lösningar.

Idag chattade jag och pratade med några kollegor..Fler som gör yoga, flera som är intresserade av att studera, så det känns så kul, att fler tar tag i det de vill göra. Jag blir så glad för deras skull, jag blir så glad att andra mår bra. Idag skiner jag upp med ett stort leende över hur andra tar tag i sitt välmående. This is life.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.