Stronger Life

Riktigt vackra detaljer!!

Jag är så glad över att vi nått och checkat av ännu ett mål som vi hade. Tillsammans har maken och jag haft mål som berör familjen och en av de var ju att köpa bostad i Spanien. Nu har vi ju gjort det, vi har vårt sommarställe där, vi har vårt pensionshem där haha. Och som vi hjublat över detta. Det har varit ett riktigt wow för oss.

Sen gick vi över till att vilja investera våra pengar i en bostadsrätt i Sverige. Vi bor ju här så varför inte investera inför vår framtid, pension och barnens framtid också. När vi blir pensionärer så kan vi sälja den bostaden vi då har, ge en del till barnen och ta resten som pensionspengar till Spanien. Det är drömmen.
Vi nådde den också, vi gjorde det. Nu äger vi två bostäder och mår som delfinen i rena havet.. haha

Nu längtar jag bara till att få komma hem till vår nya lägenhet, inreda allt som vi vill och denna gång ska vi göra det sakta men säkert. Jag vill ha långa fina gardiner från taket ner till golvet. Jag vill ha en fin balkong som är tropisk. Jag vill ha palmer och massa grönt i allt från badrum till balkong. Gud så jag längtar!

samarbete samarbete

Färgerna jag önskar ha i det här hemmet är ungefär som bilden ovan. Ljusa, fina, beigeaktiga, men mot det mer vita, ljusa. Det kommer att bli fint tror jag. Färg får man sätta på kuddar eller gardiner, det får vi se.

En detalj jag fastnat otroligt mycket för den senaste tiden är fjädrar på väggarna. Alltså det är så fint, vackert, stilrent. Jag saknar nästan ord, något jag aldrig gör.. haha

Det här är ett måste för mig. Med våra tavlor av indianer, fjädrar på väggarna, det kommer att bli så fint.
Då sa, bara 3 månader kvar och jag har redan inrett hemmet. 😀
Hur ser det ut hemma hos dig? Har du liknande?

samarbete samarbete

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.