Stronger Life

Plötsligt händer det !!!!

Hallå!    Vi har köpt lägenhet i Enskede!!!
Vi har ju velat dit hur länge som helst och nu äntligen!.
Vi har varit inne på nyproduktioner, vi har varit inne på att börja med en 3a för att sen klättra upp men så hade vi is i magen och lät en 4a nyproduktion passera för jag fick till mig i en reading av ett medium, att det kommer nått annat snart som kommer att kännas så rätt. Jag vågade lite på mediumet och tackade nej till nyproduktionen för det var ändå inte rätt område och en massa annat strul. Så plötsligt är den där, en 4a, vårt favoområde, exakt det pris vi nämnt hela tiden och allt bara faller på plats. I love it!!

Ju mer jag tänker på det så inser jag hur jag själv manifesterat den här lägenheten.
Stor balkong, sol hela dagen, fin utsikt (vi är högst upp i byggnaden), hiss, nära centrum med matbutik och allt därtill, nära kommunikationer (t-bana och buss), bra område för barnen att växa upp i, nära skola, Enskede området, 4a, för mindre än 5 miljoner, relativt ny.. Ja alltså precis allt är ju vad vi önskat oss, tänk oss, bett om, visualiserat, försökt attrahera och nu alltså manifesterat. Så himla häftigt!!

Alltså hela det här området är min favo, parkerna, gårdarna, människorna, centrumet, nära till t-bana och buss, olika gym, centralt till stan men ändå utanför, nära min mor.. allt känns så härligt bra. Jag är enormt tacksam för denna möjlighet, att den dök upp så enkelt som den gjorde.

Jag såg annonsen, som låg ute för ”kommande projekt” alltså utan bilder och allt, bara planlösning. Skickade intresseanmälan och mäklaren ringer på en gång. Han meddelar att säljaren vill helst sälja på en gång, snabb affär, accepterat pris och har bara privat visning om det är seriöst. Japp vi var ju seriösa, vi kan området, vi bodde i byggnaden bredvid när barnen var små. Så vi bokade privatvisning, föll pladask och skrev papper igår. Flyttar efter sommaren!

Tack universum för denna chans, tack för vår tur, tack för att vårt hårda jobb gav resultat, tack för att vi får det vi bett om, tack för att du lyssnat, tack för vårt härliga liv. Tack !

himmel, stjärna, atmosfär, konstellation, flyg, rymden, damm, galax, natthimlen, nasa, nebulosa, yttre rymden, forskning, vetenskap, astronomi, universum, gas, Allt, midnatt, orion, utsläppnebula, rymdfärder, astronautik, astronomiskt objekt, stjärnbildning, mörk nebulosa, Hästhuvudnebulosan, Bakgrundsbilder In PxHere Ett till mål avklarat. 
Först va det Spanien, köpa bostad där. Check ✅
Sen va det att köpa bostad här i Sverige. Check ✅
Nu nästa, att klara av min första utbildning…. in progress

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.