Stronger Life

Mitt tips till dig….

God morgon bästa ni!

Igår va det en av de stressigaste dagarna på länge. Jag försökte andas mig igenom hela dagen men ibland steg pulsen något fruktansvärt. Men jag har ju så mycket att se fram emot och vara glad över just nu att jag inte gav det alldeles för mycket tanke och känsla. Pulsen låg där och hade sig men i huvudet var jag i sjunde himlen. 🙂

Jag väntar på att ett papper ska bli klart, förhoppningsvis idag, sen kan jag berätta vad jag kämpat med den senaste tiden.
Sen har jag mina studier, det går bra måste jag säga. Det går framåt och det är i en sån långsam takt också att jag hinner med. Jag försöker att inte se det som värsta studierna utan som att jag läser bok på kvällarna och skriver anteckningar. Jag väntar fortfarande svar på en annan utbildning som jag sökt till i slutet av året, jag hoppas på att det här året ska vara mitt studieår. Så länge som jag velat ta tag i studier skifta arbetsuppgifter helt, nu kanske det verkligen händer.

skrift, arbete, kreativ, penna, Färg, kontor, barn, bläck, märkning, varumärke, highlighter, färger, kreativitet, skola, lära sig, inlärning, klass, multicolor, lärare, markeringspenna, tillbaka till skolan, studier, grundskola, fluo, filtarna, lyckas, skolbarn, Bakgrundsbilder In PxHere

Idag skiner solen, bara det får mig att må så vansinnigt bra. Det är svinkallt men det gör inget, bara solen skiner så fixar sig resten sen. Maken behöver åka till andra sidan staden för att fixa ett papper som är avgörande för ett beslut vi väntar på. Sen är det bara jobb som väntar.

Mitt tips till er idag är, ge inte upp era drömmar. Låt de inte bara förbli drömmar. Ta tag i de, varför vänta mer än vad du säkert redan gjort? Vi har bara ett liv, vi är bara här just nu, det vore fint att leva så som man vill och göra det man tycker om. Ta tag i drömmarna, börja redan idag, att hitta den där gamla drömmen som numera är dammig, borsta av dammet och se över vad du behöver ändra, göra, för att ta första steget mot att förverkliga din dröm. Det är du värd!

reklam-, leva, baner, flagga, varumärke, font, dröm, text, brev, drömmar, säga, visdom, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.