När man behöver ändra inställning.. – Stronger Life

Stronger Life

När man behöver ändra inställning..

God morgon bästa vänner!

Jisses, i natt sov jag som en kratta. Vaknade 4-någonting och somnade 5:30 sen ringer kl 06. Jag höll på att smälla av, fy fasen säger jag, snacka om halvdöd denna dag. Men jag kan inte beskriva min tacksamhet över att jag kan jobba hemifrån. Jag älskar det. Jag kan gå upp med huvudet kvar på kudden mer eller mindre och dricka min kopp kaffe med hukad rygg och trötta, rödsprängda ögon utan att känna press att behöva se “bra ut” på kontoret. Så ja jag är trött men ändå så glad och tacksam!

Jag satt och läste en tjejs förtvivlande meddelande i en Facebook grupp som handlar om det spirituella livet och där alla skriver om att må bra, jobba på att manifestera och attrahera det goda i livet. Men där skrev den här tjejen om hur hemskt hennes liv var, allt var skit, hon hade inget kvar att leva för då hon förlorat sitt underbara jobb etc etc. Och jag ser hur alla i gruppen skriver positiva saker till henne om att hon måste jobba lite på sin inställning till livet, att hon kan inte attrahera bra saker om hon är så negativ och att hon måste jobba lite på att se möjligheterna och inte haka upp sig på vad ett jobb var och gav henne..

När jag läste hennes svar så insåg nog alla att hon var inte redo att släppa taget. Hon hade inget i den gruppen att göra och var inte ens vid startlinjen på att ändra inställning eller jobba på något alls. Hon var kvar i stadiet då man slickar sina sår. Och det är okej, alltså jag det jag säger, är inte att det är fel utan tvärtom man måste lära känna stadierna i livet, känna sig själv och inse att jag är inte där än, jag har inte kraft än att släppa taget och gå vidare.

Men det värsta av allt va nog att hon inte var villig alls, hon var inte ett dugg villig att ta till sig minsta lilla råd om att börja må bra. tex många som peppade med att tipsa bra filmer som lyfter upp en till mer positivt tänkande, poddar, videoklipp etc men inget, inget var hon villig att ens titta på.. Ja då är man djupt i sin svacka och vill inte komma upp.

Man måste börja hjälpa sig själv först innan någon annan kan det. Klyschigt men sant.

Ta hand om er, älskar er som ni är, perfekta och friska, ta väl vara på den här tiden vi har på vår jord så länge den finns kvar också. Njut av livets gåvor, njut av det du har här och nu, sträva efter mycket men var tacksam för det du har.

Puss och kram

Sol, goes down, moln, himmel, atmosfär, glöden, ekoregion, natur, bärnsten, naturlandskap, orange, gren, skymning, morgonrodnad, solljus, vegetation, solnedgång, soluppgång, träd, astronomiskt objekt, gräs, horisont, landskap, växt, värme, landsbygd, stackmoln, enkel, gräsmark, lugna, kvist, kväll, gryning, vilda djur och växter, skog, bakgrundsbelysning, fält, meteorologiska fenomen, händelse, naturreservat, prärie, himmelsk händelse, djungel, trä, hav, jord, shrubland, reflexion, reservoar, savann, vinter-, hav, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.