Stronger Life

Påskens uppdatering

god morgon nya vecka och nya månad. Jag har inte bloggat alls och det har varit skönt att bara stänga ner allt. Men nu har jag ny energi och är med er igen.

Ny månad alltså, wow vad tiden går fort. Det är april redan och vi är inne på 4e månaden av året. Det har inte hänt mycket under dessa månader men ändå har det hänt massor.
Idag ska vi på en visning som jag sett fram emot så länge och känns lite speciell då den är i våra gamla trakter där vi tidigare bott. Som vi har längtat tillbaka men budgivningarna där är ju kaos, det stiger över 1 miljon på bara 2 dagar.

Påsken har varit bra i alla fall. Kanske inte så mycket vila som jag hade önskat så jag är rätt trött i kropp och skalle i detta nu men det har ändå varit mysigt. Vi var ute och svängde i torsdags, i fredags på besök hos släkt, i lördags rände omkring överallt och sen åker jag på en superallergichock som hetta duga. Från ingenstans blev jag svindålig, förkylning på 24 timmar som i söndags var borta men lämnade spår av trötthet i hela kroppen. Och söndagen var det ytterligare dags att besöka släkt som dessutom fyllde år. Slutligen måndagen blev min enda dag av vila men då tvingar maken upp alla för att städa hela dagen, suck och dubbelsuck!

Men som sagt, i det stora hela är jag glad, för jag är ändå tacksam att jag har släkt att fira, besöka och åka till. Att vi har ett hem att städa och hade små stunder som var mysiga ändå.

Hoppas er påskhelg varit fin.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.