Stronger Life

Livet just nu

God morgon bästa vänner

Hoppas ni sover lite bättre nu när full månen har släppt. Jag borde sovit gott men faktiskt så är det svårt när allt det här med lägenheter bara snurrar till allt.

Jag släppte taget om allt igår men så dök några nyproduktioner upp. De är jättefina och billiga, det negativa är att det är fel område och långt kvar till inflytt. Vi behöver flytta runt nästa år senast om två år för att då byter barnen skola. Helst vill jag inte ens bo kvar i vårt nuvarande område heller då jag länge velat in lite mer centralt, gärna t-bana område. Men det är svårt, det finns inte så mycket därute att välja på konstigt nog.

Hur som helst så fastnade vi jättemycket vid den här nyproduktionen men det känns bara som att vi låter oss lockas av att det är nytt och priset såklart. Det är ju jättebilligt, men orka vänta 1,5 år för att flytta in ! Då vill jag hellre se om vi kan hitta något med budgivning… ja jag vet inte.. sömnlös och galen i huvudet blir man.

Nu ska jag ta en kaffe, in på några möten (full upp med möten idag) och sen på två visningar och aktivieter med barnen. Fullspäckad dag helt enkelt.

Ha en fin dag, njut av livet och leeeev!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.