Stronger Life

Viktigt att tänka på

Reklam för Olycksfallsförsakring

Jag satt med lite bilder för ett tag sen och hittade på min lilla skrutt när hon skadade sig rejält ute i parken.. hon slåg upp värsta jacket mellan ögonbrynen och fick åka ambulans in på midsommarafton. Fy vad jag var rädd. Jag har alltid haft bra tur med mig genom alla mina år i livet, mina barn har haft det också tycker jag men så kommer en sån här sak, ja då blir man rädd. Vi kunde se skallbenet längre ner för det var ett sånt öppet jack.

Efter den dagen fick jag lära mig en viktig läxa.. ha alltid en personförsäkring på barnen! Egentligen på alla i familjen för även jag har råkat ut för saker som visat sig kunna få ersättning av försäkringsbolaget. Jag blev otroligt dåligt behandlad vid första förlossningen så det är verkligen viktigt. Jag skulle nog säga att det är precis som att ha en försäkring på hemmet och bilen, minst lika viktigt att ha det på sig själv.

Se över försäkringar och jämför på olycksfallsforsakring.se och förhoppningsvis hittar du något som passar dig och din familj.

Jag har tex bett maken att ta försäkring på sig eftersom man inte vet om han ärver sin mors hemska sjukdom som hon gick bort av. Och den som lämnas kvar är ju barnen. Visst jag också men tills dess så vet man inte hur vårt förhållande ser ut, är vi fortfarande gifta eller inte, etc. Men barnen är ju alltid kvar, de är alltid ens barn så för deras skull så kan det vara bra att få ersättning som stödjer de att kunna finnas där lika mycket som han fanns för sin mor. För ingen arbetsgivare kommer att betala dina ledigheter som du tar för att vara borta. Så hur hemskt det än må låta, så ta försäkring för er skull, för er partners skull och barnen om du har några.

Nu behöver jag sluta tänka på tragedier för även om det är en verklighet och viktigt så är det deppigt och negativt, vilket jag inte vill fylla mina celler med.

Ha en fin eftermiddag, jag skulle ut och promenera men inser nu att det regnar så jag stannar i min trygga vrå här hemma och gör lite yoga istället. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.