Stronger Life

Open to receive

Den här dagen började dyster i vädret, inte inom mig, utan bara mörk och plötsligt kommer solen ut ändå. Hur underbart är inte!? Jag älskar när det bara kan vända sådär. Precis så är ju livet, plötsligt bara vänder allt.

Min morgon började med yoga och meditation som alltid, plötsligt va kl redan 7:10 och jag brukar ju väcka barnen 7:00. Men min yoga blev lite längre idag, för att jag behövde det. Så underbart att kicka igång kroppen reda på morgonen. Energin bara flödar!

Nu har jag hunnit jobba en massa, jag ska klämma in träning på lunchen och sen ska jag iväg till kontoret för att få en uppdatering på datorn. Sen tänker jag göra fredag, helg, för att studera lite.
Ja juste, idag satt jag och chatta med en kollega också, som är inne på samma spår som mig. Studier, nutrition och sånt. Hur härligt är inte det, jag älskar att prata med likasinnade. Underbart hur man kan peppa varandra!

Idag är jag bara så glad, så härligt glad över hur fint livet känns.
Jag lyssnar ständigt på peppande poddar, spirituella och härliga pratare som inspirerar.

Och idag fyller en gammal vän år, som jag inte sett på så länge och hon va så stråååålande fin. Alltså jag blev så glad att se hur hon sken på bilden. Jag sa rakt ut, högt, ”åååh vad fin hon är”… maken undrade vem jag prata med haha. Men ett stort Grattis N.G. på dina 40 år, du strålar mer nu än någonsin tidigare.

Jag önskar er alla en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.