Stronger Life

Beskedet vi väntat på ..

God morgon underbara stjärnor!

Nu börjar jag känna mig lite bättre. Inte lika snorig eller hostig. Vila gör susen för kroppen, så är det verkligen. Igår passade jag på att sitta i solen och läsa en massa böcker som har med näringslära att göra.

Idag är jag bara på återhämtningsvila. Jag behöver bara den här sista dagen och sen borde jag vara på fötter igen. Det finns säkert mycket på jobbet att göra också, så det är väl dags att rycka upp sig.

Men idag ska jag bara ta hand om mig själv. Läsa böcker, betala räkningar, svara på massa mail privat/bloggen och sen ska jag sätta igång med att söka bostäder också.
Igår fick vi svaret som vi absolut inte ville ha, nyproduktionerna som vi bokat preliminärt och väntat svar på om vi kunde få eller inte, blev inte våra. Vi hade för lite kötid på vår VIP hos JM, så de som hade längre kötid på VIP’en fick de bostäder vi ville ha. Det lämnar oss på ruta ett igen men det gjorde inget kände jag. Jag blev inte sådär jätteledsen som jag vanligtvis skulle blivit. För nu har jag jobbat så hårt med att ha en annan inställning till livet, jobbat med att lita på universum och släppa taget om allt. Det kommer när det är redo för oss att komma. Allt har en mening och möjligtvis så va detta inte för oss, det betyder att det finns något annat bättre för oss. Svårt att förstå det ibland, för vissa saker är man övertygad om att det inte finns bättre än just denna. Men det finns det faktiskt. Det finns det alltid.

Så nu går vi vidare med en härlig känsla i kroppen och med självförtroendet att det kommer bli bra.
Drömmen lever vidare och jag vet att vi kommer att få det som vi vill, det får vi alltid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.