Stronger Life

I hear you loud and clear

Vilken intensiv dag det har varit idag. Jag som trodde det skulle bli lugnt, haha nope inte alls. Livet är som man sällan tror men jag har en sån bra känsla i kroppen att jag inte kan låta något dra ner mig.
Telefonen har gått varm idag med sms men det jag väntar på är lite uppskjutet några dagar. Allt har en mening och jag litar på universum.

Idag försökte jag att läsa lite böcker men ögonen svider så mycket att jag inte kunde läsa mer än någon sida här och där. Men det jag läste fick mig att känna, att jag äntligen hittat rätt. Jag tror ändå att jag är på rätt väg i mitt liv. Jag längtar dessutom till utbildningen som börjar efter sommaren. Hoppas jag får svar snart om jag kommit in och om jag får ta studieledigt. Jag menar, jag skickade ju 6 månader innan och då ska arbetsgivaren inte ens kunna säga nej om jag förstår lagen rätt.

Gud så spännande 2021 kommer att bli. Så mycket skoj, härligt och spännande. Resultaten kommer att ses nästa år, 2022 men det gör inget, jag jobbar hårt på att ha tålamod. Jag måste lära mig att lita, släppa taget och kontrollen över allt och bara ha tålamod. Det är precis det livet lär mig nu tex. Jag har väntat på ett samtal sedan förra veckan men det kommer inte.. skulle fått det idag men det kom inte, nu är det uppskjutet till onsdag som tidigast.. ja universum vill lära mig tålamod, den är klar och tydlig. I hear you loud and clear. Och det är lugnt, jag kommer att ha tålamod, jag litar på att det är rätt väg, rätt val och det kommer att gå bra. Universe has my back!

pixabay

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.