Stronger Life

En magisk helg!

God morgon bästa ni !

Förra veckan fick jag inte de beslut jag hoppats på att få men denna vecka måste den komma. Jag vill bara veta hur det blir så berättar jag snart. Hoppas starkt på att få svar idag.

Helgen har varit jättehärlig förresten, jag brukar ju sällan uppdatera på helgerna. Men denna helg sov vi alla hos min mamma hela helgen fredag-söndag utom maken som jobbade natt. Min far följde också med så att han och min mamma kunde ta hand om barnen och jag satt med studier, fredag, lördag och lite smått på söndag innan barnens Taekwondo träning.

Vi pratade rätt mycket i helgen om livet, hur jag utvecklats och allt man lär sig, hur man gör det, vad man gått igenom, etc. Mycket filosofisk helg. Och jag insåg att jag är master over my own life. Jag kom verkligen till insikt och känner det i hela kroppen, att jag är verkligen min egna mästare över mitt liv. Mina barn är verkligen mina läromästare som kom till mitt liv för att lära mig en massa saker och ju mer jag tar till mig det och lär mig så växer jag. Den här helgen var magisk. Jag har sökt så många svar, men svaren har funnits inom mig, jag vet vad jag vill. Jag vet vart jag är på väg, jag vet vem jag är och vad min passion är. Viktigast av allt i livet, lista ut vart du är på väg, då kommer det alltid att vara lättare att veta vilka vägar du ska gå.

Ha nu en jättefin måndag och ny vecka!

blogg-tips-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.