Stronger Life

Första kvartalet 2021

God morgon, just nu med jobb, studier och familjeliv så lämnar det inte mycket tid åt bloggen. Men så får det vara en stund, tills jag är åter på plats. Men mitt mål med året 2021 är att utbilda mig inom något nytt, följa min passion och vara mitt äkta jag. Jag har i många år gjort de saker jag gjort för att göra andra nöjda. Jag har tagit jobb, löner och bott på ställen, olika sätt för att göra andra nöjda. Men jag har inte riktigt lyssnat på mig själv. Nu vill jag lyssna på mig, på vad jag vill, löjligt eller inte, onödigt eller inte, fel väg eller inte så vill jag göra det jag vill. För är det något jag lärt mig genom att försöka göra saker och ta beslut utifrån vad jag tror andra ville och skulle bli stolta över mig… så har det aldrig gett det resultatet jag önskade, varken hos de andra eller hos mig själv.

mindset
Min mål med det här året är att:

studera något nytt, bli klar med alla studier jag har snurrande runt omkring mig. Kost, träning, coaching, meditaion och mycket annat.

Körkort är något som hela tiden skjuts upp för att jag kan inte ha för många projekt men drömmen vore att vara klart till vintern i slutet av året. Men vi får se, har en massa studier och jobb så vi får se.

Bostadsrätt i Årsta/Enskede. Att ha en bostadsrätt är en investering för framtiden, vi hade köpt en bostad för 8 år sen, sålde och tog hyreshus. Nu vill jag äga en bostad igen, för det tror jag är det bästa för oss.

Så mina projekt är inte små och att bolla det med så mycket annat är tungt så som barn, familjeliv, jobb etc
Men vill man något så kämpar man för det och jag vill jobba med manifestering så nu har jag tydliga mål.

Så nu är det mars 2021 och jag vill en massa med året, jag har redan påbörjat två projekt. Nu gäller det att ha kvar glöden så länge som möjligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.