Stronger Life

Helgens update

God morgon MÅNDAG!!

Vilken helg det blev, bästa underbara storasyster fyllde 11 år och det var en helg blandad med nostalgi men också känslor av stolthet över den vackra och kloka tjejen hon är.

Den här helgen har vi bara myst tillsammans hela familjen, eftersom maken inte jobbade helg denna helg. Vi har kollat på filmer, varit ute och fikat, vi har städat och möblerat om, jag har hunnit studera en hel del, firat storasyster till max och varit ute och promenerat en hel del med familjen.

Kalas_familj_Keyla_11_ar

familj_dotter_storasyster_home_b-day

De här ljusen var superfina! Det var rätt ljust ute så med dagsljuset var det svårt att se men de lyste så fint med sina egna färger. Färgade ljus, verkligen en hit om det är lite mörkare ute eller i rummet. De var så fina att vi återanvände de till kvällens fattiga riddare som barnen ville ha. 🙂 Otroligt fina ljus.

Fodelsedag_Keyla_11_kalas

familj_b-day_keyla

Helgen var alltså fin och härlig. Den kändes lång. Ja men juste, för jag var ju ledig i fredags, så den va typ lång då.
Men nu är det ny vecka, dags för nya möjligheter och denna vecka kommer minst sagt bli spännande med både besked, deklarationen också, samt visningar av två lägenheter vi funderat på att ta oss ann…

Ha en fin måndag, en härlig vecka och kom ihåg att leva livet som du vill ha det. Njut av ditt liv, njut av din vardag, njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.