Stronger Life

Fick tillbaka mitt rum!

I helgen gjorde jag om i hemmet igen. Äntligen fick jag tillbaka mitt yoga/meditationsrum. Min far har ju bott hos oss rätt länge nu, sedan han kom ut från sjukhuset. Eftersom han var så skör ett tag, så svag och det hände så mycket med han, så ville vi att han skulle bo här för att ta hand om han och hans kost. Nu var han stark och kunde flytta hem igen.

Jag renade hela hemmet och rummen med salvia. Jag älskar att rensa hemmet med salvia, för att få bort negativa energier och tankar. Love it!
Sen tände jag lite rökelser, dammsög, dammade av, möblerade om och placerade ut min yogamatta och alla mina kristaller på plats igen. OMG vilken härlig känsla.

Att gå upp 6 på morgonen i morse och få göra min yoga i lugn och ro utan att vara orolig för att golvet ska knaka eller att inte andas för tungt för att inte väcka någon. Jag kunde utföra yoga utan problem. Och sen att kunna tända min Palo Santo (en rökelsepinne) för att rena och välsigna var guld värt. Hittills har jag inte kunnat det för jag inte vill att det ska lukta hos de andra, eftersom jag mediterade ute i vardagsrummet. Men nu äntligen, va det fritt fram.

Tack tack tack för att jag har mitt egna yoga/meditationsrum, för att jag får lyxen att komma upp tidigt på morgonen för att ta hand om mig själv och mitt mentala tillstånd, för att jag prioriterar mig själv. Tack??

Vad gör du för att ta hand om dig och ditt välmående? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.