Morgonens begär – Stronger Life

Stronger Life

Morgonens begär

God morgon!! Vilken härlig dag det är idag. Alltså den här veckan är något alldeles speciellt. Måndag och tisdag rivstartade med utbildning och jobb. Mina kvällar kommer att vara upptagna från och med nu och framåt men som sagt vi får se hur det går, för det blir en tuff match att köra studier med heltidsjobb parallellt samt familjelivet. Men skam den som ger sig och jag är inte beredd på att ge upp mina drömmar och passion.

Idag skiner solen igen och det behövs kan jag säga, trött men glad. Sen händer det några till roliga saker denna vecka men det återkommer jag med till lite senare… Men mitt stora begär är att vilja sitta ute på balkonge och sola hela dagen. 🙂

Hela huset sover, då menar jag i mitt hem..för våra grannar är vakna sedan 05:30 då de gick upp och började skapa oljud. Herre gud jag har inte ens bott här i 1 år och är redan så trött på lyhördheten. Men så är det i gamla bostäder.

Jag ska snart väcka barnen, maken ska jobba sent ikväll men inte natt och min far som fortfarande bor här denna vecka ut mår så mycket bättre nu. Underbart hur han återhämtat sig!! Jag är så tacksam att han är kvar hos mig, att han lever och att barnen får uppleva en sån fin morfar.

Hur som helst, njut av dagen, njut av solen, jag sitter här på mitt hemmakontor men ska ändå försöka ta lite raster i solen. Man kan ju inte missa en sån här underbar dag. Närsomhelst kommer snön igen, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.