Stronger Life

Dare to dream!

Godmorgon mina hjärtan!

Igår hann jag inte med något mer bloggande för jag satt fast i föreläsningar och lektioner hela dagen. Samtidigt så jobbade jag så det blev en tuff dag. Jag satt mer fast vid datorn än någonsin faktiskt, 9-17 hela dagen. Och idag väntar en likadan dag, men jag tycker att det är kul och jag vill testa. Jag har ju lovat mig själv att följa min passion, göra det jag brinner för, det jag vill göra och se vart det leder. Livet är inte till för att leva det vi känner att vi borde leva. Det är inte meningen att vi ska slava hela livet efter vad samhället vill, vad våra föräldrar ville, vad våra lärare lärt oss att vi ska göra. Nej, det tror inte jag. Livet är till för att må bra, göra det man själv vill utan rädsla. Om man drömmer om att vara en äppelplockare och leva på det, så gör det. Se till att bli den bästa av de alla och resten löser sig.. jag vet att det är just det vi har svårt att lita på i livet men det är verkligen så tror jag.

Har ni sett filmen ”Bläckfisken och jag” på Netflix. En man som är fotograf och filmare, han reste runt i världen på olika jobb för att filma åt andra. En dag går han in i väggen, blir utbränd och tappar motivationen totalt. Det här va inte vad han mådde bra av just där och då. Det kändes ytligt och inte bra. Han höll till på en karibisk ö tror jag, var där med familjen medan han försökte återhämta sig och började dyka varje dag, i havet. Varje dag såg han en bläckfisk, som han tillslut började filma och följa varje dag. De blev vänner och filmen är otroligt fin. Han filmade bläckisen i 1 helt år. Sen köpte Netflix den filmen och han fick bra med pengar för det.

Man vet inte alltid hur man ska kunna få det hela till ett jobb, eller hur man ska kunna försörja sig på något knäpp idé man fått men det viktiga tror jag, är att följa sitt hjärta, (låter klyschigt men så är det) och göra det man verkligen VILL göra, så löser sig resten av sig själv!

Följ dina drömmar!

strongermama-strongerlife-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.