Stronger Life

Jag tänker våga testa!

God morgon mina bästa. Det är fredag och det är en härlig morgon. Jag vaknade 06:00 för att göra min chakra yoga och ser hur månen lyser. Blev alldeles superglad över hur fin den såg ut och hur den lös, nästan fullmåne. Och sen straxt efter kommer solen, en sån fin soluppgång. Jag kände att den här dagen kan bara bli bra!

Jag hade ansökt om en kurs som jag gärna ville gå och jag kom in.
Sen ansökte jag om studieledigt 50% för att kunna gå den kursen, men fick nekat. Så min plan gick inte som jag ville, jag vet inte hur jag ska tolka det men jag kände att jag inte kunde släppa taget om kursen ändå. Så eftersom jag ändå kommit in så kände jag att ”varför inte testa om jag kan köra kursen vid sidan av jobbet?” Så här står jag nu, jag vet att jag förr försökt liknande och det blir lätt mycket för mig. Men nu när maken jobbar helger och natt, så är han ledig vardagarna och då får han ta och bli hemmafru tänker jag. Han är otroligt stöttande i allt och är alltid redo att ge det ett försök. Så jag följer hans fotspår och säger, ”jag ger det ett försökt”.

Jag tänker från och med nu, våga testa saker jag vill göra i mitt liv. Jag kan inte förlora för om jag misslyckas så har jag ändå tagit lärdom av det, så det är alltid ”win win situation”. Och jag har lovat mig själv nu, att följa mina drömmar och göra det jag verkligen vill. Jag vill verkligen testa gå denna kurs. Så here we go, nästa vecka börjar den och jag har redan smygstartat. 🙂

Idag har jag gjort min yoga, meditation, läst några rader ur kursen, börjat jobba och snart väntar träning. Livet är härligt när man följer sitt hjärta och passion. Det är just där och då du inser, att livet är värt att leva.

Ha en fin fredag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.