Stronger Life

Ska testa något nytt!

God morgon/dag  bästa ni! Nu är jag on fire igen. Idag mår jag bra och har en del roligt att se fram emot faktiskt. Jag ska nämligen testa soul reading för första gången. Nu är det här lite flum flum men det är så galet härligt att få testa med underbara Beatriz Soto från Conscious life centret där de håller i yoga, meditationer och andra härliga mån ritualer.

Vad är soul reading?
Det är lite som en blandning mellan ett medium som läser din själ, vad du är här för och ämnad för. Men också som en healare som känner av vart du är eller har blockeringar och hjälper till att lösa upp för att få mer flyt i livet.

Det är som sagt svårt att förstå och tro på många av dessa saker men jag är en believer så jag ska testa. Sen om jag märker att tjejen säger en massa annat som inte alls stämmer överens med hur mitt liv varit, ser ut och vart jag vill vara, så vet man att det här är inget för mig. Men vad har jag att förlora? Ja lite pengar men det gjorde jag ju uppenbarligen på SL igår också..

Vad konstigt sånt är, att fika för 400 kr på Espresso house svider inte men att betala för en healing stund för att må bättre i livet, i själen och veta vad ens mening här på jorden är, det svider? Skum man är.

Hur som helst så tänker jag ta tag i detta nu.
Jag har för många drömmar i livet för att låta negativa människor, dåligt betalda jobb eller rädslor stoppa mig.
Hoppas på ett givande möte idag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.