Stronger Life

Dyraste bussresan!

Den här dagen har varit allt annat än bra! Jag skulle till läkaren på lunchen, skulle på bussen, betalade under tiden jag var inne på bussen och kliver ut för att möta kontrollanterna… 1551 kr mindre så kom jag fram till läkaren och slutligen hem. Jag var så arg, så otroligt arg hela dagen sen. Allt jag ville vara sjunka in var mitt jobb för att inte behöva tänka på något annat.
Vad otroligt orättvist att när jag faktiskt köpt biljetten så ska jag ändå bli bötfälld men då säger lagen att man måste köpa biljetten innan man kliver in på bussen, inte innan man går ut.. tänk att man inte kan vara snäll mot någon annan? Okej om jag inte hade biljett, men om jag ändå har en så är det väl rätt sjukt att vara så petig på tiden. Jaja, nu är det som det är, otroligt rått men 1551 kr mindre blev det idag, en av mina dyraste läkarbesök någonsin. Eller dyraste bussresan ever!

Nu ska jag lyssna på lite föreläsningar, jag kände att jag ville lyssna på något helt annat än jobb, familj eller vad det nu än är.
Inte blev det någon träning heller men det är okej, ibland blir vissa dagar helt kaos.

Ny dag imorgon, nya tag och förhoppningsvis mår vi bättre också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.