Resume helgen – Stronger Life

Stronger Life

Resume helgen

Hello Måndag! Hur mår ni mina hjärtan? Det var ju alla hjärtans dag igår söndag, hur hade ni det? Firade ni något eller bojkottar ni? Jag firar alltid kärleken så jag gjorde en god frukost till maken när han kom hem på morgonen efter sitt nattpass. Själv fick jag rosor och barnen också. Vi fick var sina goda chokladaskar också. 🙂

Igår hade vi Taekwondo träning också. Himla kul att se hur grymma barnen är.
Själv slarvade jag med träningen under veckan så jag tog igen det lite under helgen. Jag körde massa intervallträningar och var ute och promenerade en hel del med barnen också. Sprang upp för backar när de åkte snowrace. Det var en mysig helg måste jag säga. Fikade med mamma en stund, träffade en vän också, förberedde hemmet inför pappas hemkomst. Återigen får han stanna här några dagar för att se att han klarar av att stå på egna fötter.

Min helg var kanon ju mer jag tänker efter.
Hur har er helg varit?

Åh jag hade som mål att läsa böcker också.
Vilket jag kunde! Jag läste ur Soul Work som är en lite väglednings bok om spirituella livet. Men den är inte jättelärorik tycker jag, det är en hel del jag redan kan därifrån och mycket handlar om författarens liv egentligen, vilket jag redan läst om i en annan bok.

 

I söndags vaknade jag med en sån härlig känsla också, en känsla av att ”jag kan lyckas med vad jag vill i livet” ungefär så. Jag älskar när man vaknar full av power. Vi är magiska, vi har alltid varit magiska fulla med potential men samhället har lärt oss att trycka ner oss själva, att inte vara mer än någon annan, att ska man vara något så ska man vara advokat eller läkare, för att vara lycklig ska man tjäna feta pengar etc. Men vet ni vad, jag är lycklig, jag har redan allt jag behöver, jag är rik på olika sätt. Men det betyder inte att jag inte strävar efter förbättring, det ska man alltid göra. 😉

Ha en fin måndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.