Stronger Life

Det slår gnistror

Åh en ny gnistra har tänts hos mig med ytterligare en sak. Vi har länge pratat om det, tänkt på det, funderat men nada har skett. Nu blev jag lite trött på situationen så jag har pratat lite med maken och nu har vi suttit en hel del och planerat om framtidsplanerna. Jag är så glad att man kan prata med han om allt, att vi har en sån bra kommunikation och har oftast gemensamma intressen. Så idag ska han ta reda på lite mer fakta och imorgon så är det min tur att ta reda på lite mer fakta och sen nästa vecka så kan jag berätta lite mer.

Jag älskar när livet vänder på några minuter och ger dig nya möjligheter. Plötsligt står vi inför nya drömmar att uppfylla och sträva efter. Jag känner mig så levande och älskar den här drivkraften jag har.

Det är precis det här jag vill. Designa mitt liv som jag vill ha det, från morgon till kväll, de allra flesta dagarna i mitt liv. Jag är medveten om att inte alla dagar kan bli kanon, jag är medveten om att alla dagar kan inte vara fulla av power och positivitet. Men jag vet att de flesta dagarna kan vara fyllda av just det jag vill ha och behöver, majoriteten kan ta över och det får mig att vilja kämpa .. rätta ordet är nog jobba, för en bättre vardag.

jag är nöjd och har det bra nu men jag vill alltid ha det bättre och skapa nya möjligheter. Visst kan jag ta det lugnt på vissa ställen på jag tänker att livet i sig är ju en ständig resa mot något härligt. Inte nödvändigtvis pensionen för jag vill inte vänta med att njuta av mitt liv. Jag vill njuta nu och det gör jag men jag vill skapa det bästa livet sen också, när jag kan luta mig tillbaka, göra det jag älskar och inte behöva oroa mig så mycket om vart jag ska bo, vara, tjäna, etc. vägen dit ska få bli en rolig resa med mycket skapande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.