Stronger Life

Inför framtida drömmar

Det är fredag, äntligen fredag! Solen skiner som aldrig förr.. eller jo det har den gjort men det har varit så mycket mörker men nu kommer ljuset faktiskt. På måndag kommer min far hem och äntligen kan det mesta återgå till det normala.

Snart börjar mitt projekt med bostaden också, jag är väldigt kräsen och vet hur jag vill ha det så det kommer nog att ta ett tag innan jag hittar en planlösning, våning, lägenhet så som jag vill ha den. Om jag var en husmänniska så hade det varit perfekt att designa mitt egna hem men jag vill ju inte ha hus. Den planlösning som jag har idag är ju perfekt, asgrym men som jag tidigare nämnt så är det här området bara temporärt för oss.  Även om vi sakta men säkert börjat trivas allt mer och mer. Men jag har något för Årsta och Enskede, Johanneshov eller möjligen Hammarby Sjöstad som får mig att vilja dra mig utåt mer.

Det är ju fredag och för att fira fredag tycker jag om att tänka på livets härliga saker och vad jag har att vara tacksam för:

Idag är jag väldigt tacksam för mitt hem, jag älskar den här planlösningen, jag tycker verkligen om hur vårt hem ser ut.

Idag är jag också tacksam för min framtid, jag ser en ljus framtid och litar på att det kommer att gå riktigt bra för mig.

Idag är jag tacksam för min familj som stöttar mig i allt, som peppar mig, som tror på mig i alla mina knasiga tankar.

Idag är jag så tacksam över mitt jobb som gör det möjligt för mig att kunna jobba hemifrån, som jag alltid drömt om. Snacka om dream come true.

Nu ska jag tanka med kaffe, logga på nästa möte och arbeta undan det jag har för denna vecka så att jag kan sluta tidigt idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.