Stronger Life

Jag fick ett NEJ!

God morgon mina nymånar. Japp idag är det nymåne så det är dags för nya intentioner och nya mål att jobba med denna månad. Jag var så nära målet som jag skrivit lite om men väntade svar på.. men igår kom svaret och det blev nej. Aningen förkrossad igår så försökte jag ändå tänka positivt och tänka som jag gärna lär ut, ”allt har en mening i livet”. Det fick mig att känna mig lite bättre och gav mig styrkan att skicka in en ny ansökan.. så vi får se vad de säger nästa vecka.

Saken är ju att det handlar inte om att inte känna känslor, självklart mår man dåligt ibland och har all rätt att bli ledsen. När man vill något och är helt inställd på att det här kommer gå vägen… men så gör det inte det, så blir man besviken. Men ju mer man tränar på att lita på orden ”Everything happens for a reson” desto mindre ledsen blir du. För du inser att det här var väl inte meningen, jag kanske inte kan se det nu men så är det och det kommer något bättre längre fram. Man finner tillslut en trygghet i sig själv med att tro på universums krafter och den enkla meningen.

So what happens today? Det bestämmer bara du. 
Du har makten att ändra ditt liv, din vardag och din dag. Börja med något enkelt som din dag. Det är inte alltid lätt att ändra ett helt liv, en hel vardag som man många gånger delar med fler än bara sig själv. Men man kan öva och börja med något så enkelt som en dag. Börja med idag, hur vill du att din dag ska vara? Bestäm de nu på morgonen och sätt intentionen för idag. Hur vill du att dagen ska vara, vad vill du hinna göra och hur vill du må. Se det, känn det och bestäm att så ska det blir. Testa och hör gärna av dig till mig så att jag vet hur det gick just denna dag. En dag i taget. Make it happen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.