Stronger Life

Från det sämre till det bättre

Då var arbetsdagen slut. Fick besked om hur min placering ser ut på jobbet och det känns perfekt inför mina planer och framtid. Vi håller på med en omorganisation just nu och jag var rädd för att få för mycket ansvar för då kan jag inte koncentrera mig på det jag verkligen vill göra. Men nu har jag full tid att sköta mitt vid sidan av. 😉 Snart kommer nästa positiva besked och då sätts allt i verk.

Just nu så mår jag bättre än vad jag har gjort tidigare på dagen. Under dagen höll jag på att åka på en mindre ångest och mådde bara inte bra. Men nu känns allt lättare.
Jag håller på att avslutar allt här hemma och sen ska vi åka in en ny aktivitet som lillan velat testa länge. Hon har varit så intresserad av teater så vi får se om det verkligen är hennes grej. Jag tycker hon är väldigt musikal/teater inriktad så det blir kul att se vad hon tycker.

Denna kväll ska det bara handla om att må bra, om att försöka höja mina vibrationer för just nu är det på gränsen till nedåt men ändå bättre än innan. Precis som kortet sa till mig imorse.

OMG en annan grej, jag har verkligen blivit sååå sugen på att tatuera mig. Vill självklart inte ha på ansiktet men jag är så galet sugen på att göra om den på armen till en lite större och gärna innan sommaren. Får se om jag kommer hinna med sånt med tanke på allt som är runt omkring nu. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.