Stronger Life

En zombi på valentines!

Solen skiner och det laddar oss med D-vitamin och energi. Vi har ätit frukost här hemma, packat våra väskor och ska snart ge oss i väg mot Taekwondo träningen. Efter det åker vi hem till mormor och låter pappan i huset vara ensam och sova efter ett nattskift.
Det är mysigt att vara hos mamma på helgerna, att ge henne lite tid och barnen lite omväxling av miljö också. Men samtidigt känner jag att jag får inte andas där. Det är ett konstant kacklande från hennes sida, jag är en rätt tyst person hemma, som behöver höra mina tankar, få egen tid och bara vara i fred. Det får man inte hemma hos min mor. Så det är ju inte som att jag laddar med energi, utan snarare blir uttömd på energi. Inget illa menat till min mor alls, utan alla är vi olika och jag är den som behöver få min space emellanåt. Nu när jag jobbar hemma hela dagarna så har jag ännu mindre tid till mina egna tankar. När jag loggat ut från jobbet så är barnen hemma och tar stor plats. Men det här är egentligen inget klagande, det är mer ett konstaterande. Och därför tror jag att nästa helg så stannar jag nog hemma hela helgen.

Juste, ni vet att nästa helg är det ju alla hjärtans dag va? Min far fyller år men vi vet inte om han får komma ut från sjukhuset än. Vi måste ta en dag i taget. Och sen blir det nog en annorlunda Valentines day för oss, maken jobbar natt och sover bort nästan hela söndagen. Och även när han vaknat så är han som en zombie. Vilket jag förstår, så jag har lagt allt sånt åt sidan.

Det är lite annorlunda för oss nuförtiden mot hur det varit förut och så får det vara ibland under perioder. Det är okej.

Nu ska jag packa ner det sista, min dator och lite frukt för att ta barnen till träningen.
Och under den timmen jag väntar, ska jag äntligen få läsa lite bok!! Som jag längtar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.