Stronger Life

Wow, så rik på allt!

Hello Fredag!! Möte efter möte denna morgon, men det känns ändå bra. Solen skiner, solen ger mig styrka och glädje. Jag mår bra, jag har mycket fint i mitt liv och har mycket att vara tacksam för.

Varje dag lyssnar på jag på ljudböcker som är peppande. Mina favoriter är alltid Tony Robbins som ger även tools och uppgifter för att lyckas med det mål och drömmar man har. Och just nu kan du också bli peppad och lyssna på en massa härliga böcker.. Genom att gå in på Nextory och använda koden DIDI30 så får du 30 dagar fri läsning/lyssning kostnadsfritt!

Jag lyssnar på hans böcker, läser artiklar om honom och gick även med i hans 5 dagars challenge. Jag älskar hans sätt att vara, hans energi och driv som han har. En äkta gåva från ovan som är här för att vägleda och peppa oss.

Så det är fredag och dags för lite reflektion från denna vecka och vår tacksamhet.

Hur har denna arbetsvecka varit?
Hela den här veckan har jag lyckats med mina dagliga mål. Och de dagliga målen är alltid samma:
-yoga, meditation
-träning
-bra kost

Dagens tacksamhet:

-Jag är tacksam för min fars hälsa, att den går åt rätt håll även om det kan vara sakta. Men snart kanske jag får se han igen och ha kvar han vid liv, det är jag otroligt tacksam för.

-Jag är också väldigt tacksam för hur mycket min mamma hjälper mig med barnen nu när maken jobbar kvällar, natt och helger. Jag tar det mesta med barnen och jobbar hemma, så jag får sällan pauser, vilket gör att jag kan behöva få komma bort lite. Tack vare min mamma, som är så pigg och frisk, så får jag lite andrum då och då.

-Jag är tacksam för mina mornar som ger mig energi under dagen, att börja morgonen med att visualisera en bra dag med mycket positivitet, det sätter min dag.

-Jag är tacksam för min säng, min mat, mina kläder som värmer mig, min kaffe som gör mig pigg och får mig att njuta, min fina make som alltid sätter mig före honom själv, våra möjligheter i livet som ger mig så mycket alternativ att gå framåt åt olika håll..

Ett djupt andetag på detta och dagen kan inte bli dålig. Jag blir alldeles varm och glad av allt jag har i mitt liv. Jag känner mig rik, lycklig och framgångsrik med allt jag lyckats få i livet. ??

Ha en fin fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.