Stronger Life

Own your life!

God morgon finaste stjärnor!

Vad är det här med tecken överallt? Jag vet inte ens vad det betyder, vad det står för men jag har alltid haft lätt för att se hjärtan runtomkring mig i livet. Jag ser de i vattenpölar, väggar, snön, överallt. Jag tycker det är jättehäftigt men blir nyfiken om det ser för något. Jag har bett universum om tecken men vet inte om man ska tolka det som tecken? Kanske man ska vara mer specifik. 🙂

Idag är det i alla fall torsdag och jag hoppas på en lite lugnare dag. Jag väntar besked från min fars läkare på vissa tester och beslut. Är lite nervös men hoppas faktiskt att det ska gå bra. Det finns inget annat vi kan göra egentligen, att oroa sig utan att veta är bara dumt. Att må dåligt över något vi inte kan påverka är slöseri på energi.

Idag är det en bra morgon. Vaknade med energi, glad, harmonisk och väldigt pirrig inför dagen och framtiden. Jag älskar den här känslan och vill hålla mig kvar med den så länge jag kan.

Jag vet inte ens vad framtiden har att ge mig, jag vet inte ens vad som kommer att hända eller vad jag ska göra men jag vet att det är dags nu. Det är dags nu att ta ta i sig själv, att börja nya året med power och energi, det är dags nu, att göra förändringar och lyssna på sig själv.

Vart du än befinner dig i ditt liv just nu, se till att må bra. Det är du värd, det förtjänar du och livet är nu, här och nu, inte imorgon, inte senare, inte nästa månad. Nu. Sätt dig ner och reflektera, känn efter, finns det något du behöver ändra, finns det beslut du behöver ta?

Dags att äga våra liv!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.