Lite längre än vanligt!! – Stronger Life

Stronger Life

Lite längre än vanligt!!

God morgon! Det är redan onsdag, jag hann inte känna av tisdagen. Det känns som att jag vaknade på tisdag, satte mig vid mitt kontor och sen stängde jag av och gick och la mig. Nu va det ju inte så men jag gick som en robot igår måste jag säga. Ibland blir det för mycket och igår va det en sån dag då det blev för mycket.

Sedan vet jag inte hur insatta ni är i vad Mercury Retrograde är för något men här nedan kan ni läsa lite om det.

Vad är Mercury Retrograde?

Merkurius är planeten som styr vår kommunikation och när den hamnar i Retrograd ser det ut som att planeten byter håll på himlen och istället går baklänges. När Merkurius är i Retrograd påverkas kommunikationen och det kan kännas som att saker inte riktigt flowar som vi är vana vid. Missförstånd kan uppstå, viktiga sms eller mail kan försvinna, teknik kan börja strula, gamla ex kan höra av sig och om du ska ut och resa kan det hända att inställda avgångar eller förseningar i trafiken uppstår.  –Källa

Precis som just nämt så påverkar det kommunikationen mellan människor och kan skapa onödiga konflikter. Många bråk uppstår och missförstånd. Det bästa är att prata i telefon direkt, för att undvika missar men i vår värld så full av sms, text via sociala medier, dm, pm, mail etc så blir det många gånger fel ändå.
Håll ut, Mercury Retrograde slutar 21 februari 2021 så några veckor till.

Hur gör jag för att skydda mig? 

Tillsammans med min rökkvarts som är en klassisk kristall som sägs kunna skydda mot all typ av negativ energi. Den här kristallen sägs kunna hjälpa oss upptäcka och bli av med energitjuvar, rena energin i hemmet och kan till och med hjälpa oss lösa upp negativa tankemönster vi vill bli av med. –Källa och bild nedan: Ohlamoon

visst kanske det låter flummigt men allt för många gånger har jag fått det bevisat för mig, att det stämmer och att det funkar. Hade jag varit mitt gamla jag igår, hade jag varit den som inte bar skydd och meditationen med mig så hade jag expoderat en eller två gånger för mycket under min arbetsdag på flera händelser. Men det gjorde jag inte, jag ser lidandet hos andra, jag ser kämpandet i deras liv, jag tycker synd om de och jag känner empati för de. Vi har alla våra saker vi brottas med och jag gör mitt bästa med att älska våra medmänniskor. Så min dag slutade bra men lite tömt på energi. Men det va inget en yoga och mediation samt mys med barnen, inte kunde fixa 🧡

Ha nu en bra dag och ha 👆🏽 ovan i tanken 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.