Stronger Life

Kaosens dag

Idag prioriterade jag bort bloggen totalt. Jag har haft så mycket att göra på jobbet att jag inte hunnit ta pauser och inte ens lunchat ordentligt. Jag tog lunch framför skärmen och får lov att jobba över resten av veckan. Ibland är det och som tur va så är vi ändå berätigade till flex och övertid. Vi har en väldigt snäll chef faktiskt som har full förståelse för att det är så ibland. Men däremot är vi kort om folk, alla har mycket och mitt huvud är slutkört med problem med dottern, min far på sjukhus och ett stressigt jobb.

Nu är det tur att det inte alltid ser ut såhär på jobbet och i vardagen men när det kan komma på en gång så gör det gärna det.

När jag checkat ut helt från jobbet (nu har jag bara en kort paus) så ska jag ut på en kort promenad även om det bara är för att hämta paket. Men jag måste ut och jag behöver varva ner från kontoret.

Imorgon väntar 3 möten på jobbet och två privata och lika mycket jobb. Så det blir en spännande dag. Väntar även besked gällande min far om han ska opereras eller inte men de skjuter upp det hela tiden. De börjar likna min man, han är mästare på att skjuta upp saker haha.

Nä det här får bli en kort visit här inne.
Dags att fortsätta.
Kram på er alla fina ljussjälar, imorgon är det en ny dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.