Stronger Life

Fullmåne och vacciner

Hur va er helg? Min helg bestod av Cacao ceremonier med underbara Beatriz som är från Conscious Life, ett center där man kan meditera, göra yoga, träffa andra likasinnade etc. Den ceremonin var underbar i fredags, den gav så mycket och jag kände mig så mycket starkare verkligen. Sen när jag pratade med min far så hörde jag hur mycket starkare han också lät. Underbar fredag.

Lördag och söndag va verkligen kall. Jo juste i torsdags hade vi fullmåne, dags att rensa kristallerna i månljuset. Sen i söndags så gick vi  in i Mercury Retrograde… när planeten Mercurius sägs gå baklänges och där börjar kommunikation strula bland människor, missförstånd uppstår och möten missas. Tekniken strular, ja allt möjligt som inte ska hända, händer.

Och vad hände i söndags, jo min mammas internet strulade hela tiden. Vi kunde knappt kolla på film, internet va superseg, allt va bara segt och struligt.

Jaja det gäller att bara överleva denna mercury retrograde med huvudet högt upp och positiva vibbar likaså.

Nu har jag skickat in en ansökan på en sak som jag vill göra.
Sen ska jag kolla biljetter till Spanien. Jag pratade med våra gamla grannar som nu hade ledsnat och orkade inte med att inte kunna åka. De har inte sett sitt hem på mer än 1,5 år. Så de bokade i juni. Så jag blev riktigt sugen på att boka något snart, innan det blir försent. Just nu är biljetterna i skapligt pris men jag är väldigt rädd för att man måsta ta vaccinet. Jag vet att många kommer att ta den och tycker att det är en självklarhet, själv känner jag att alla måste få göra som de själva vill och jag är inte intresserad av att spruta in gifter i min kropp. Jag litar inte på regeringen, jag litar inte på att de hunnit testa ordentligt, jag litar inte på att det inte kommer konsekvenser av vaccinet. Jag föredrar att hålla mig på avstånd, sköta min hygien och enbart vara med min familj. Och se på oss, ingen av oss 6 har blivit sjuka, ingen alls. Min mans familj har rört sig som vanligt och de har flera stycken legat sjuka.. Så det är enkel mattematik. Håll avstånd, håll dig undan och håll hygien.

Jaja vi får se hur det blir. Jag kommer att undvika vaccin till max sen får vi se om det kommer att bli krav eller inte.

bloggare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.