Stronger Life

Det går framåt!!

God morgon Fredag

Det känns riktigt härligt med fredag faktiskt. Jag ska packa min väska senare och dra till min mamma och stationera mig där resten av helgen. Lämnar maken själv (stackare) och ska få vila upp mig från matlagningar, tvätt, städ och allt vad det är. Känner att jag behöver bara ligga raklång och stirra upp i taket. 🙂

Idag är det ju fredag och jag tror helgen kommer att bli riktigt bra.
Igår pratade jag med min far 4 ggr, han ringde flera gånger och var mycket mer klar i huvudet. Han kom ihåg saker som behövde göras och jag antecknade för att hjälpa honom på bästa sätt. Sedan så va han så glad över att slippa så mycket slangar, han hade de in i näsan, strupen, magen, gallblåsan etc men nu har han bara en kvar som måste vara i gallblåsan.
Lunginflammationen är bättre men den är kvar. Feber kommer och går men allt va ändå mer stabilt. Nu hoppas jag att denna helg ska bli en återhämtningshelg för han.

Hallå har ni hört att det ska bli -10 grader här i Stockholm.. brr.. Kallt och vinter nu. En granne sa igår att vi lika gärna kan skjuta upp julen till januari istället, för den är då det snöar, hahaha. Han missade den lilla detaljen att julen firas för att det är Kristus födelse, svårt att flytta på en fördelsedag! 😀

December

 

Vet ni, idag är jag så tacksam för så mycket men kort och gått så är min dag såhär:

Jag är tacksam för att min far mår bättre
Jag är tacksam för att jag har en stark och frisk kropp
Jag är tacksam för att mina barn är så fina och förstående som de är
Jag är så tacksam för att jag är gift med en sån fin och omtänksam man, som gör allt för mig och mina föräldrar.
Jag är mycket tacksam för mitt hem, min sköna säng, min kaffebryggare som brygger varje morgon kl 6:00, för maten på mitt bord och kläderna på min kropp som värmer mig.
Jag är väldigt tacksam för min goda ekonomi, mina materiella prylar och allt därtill
Men mest tacksam är jag att jag lever, får andas, kan gå, röra mig utan hinder, kan träna, yoga, meditera, kan se och prata, krama och känna. Tack!

Ha en fin Fredag

Januari

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.