Flyr fältet i helgen – Stronger Life

Stronger Life

Flyr fältet i helgen

God morgon vackra änglar!

Hur sov ni i natt? Jag sov samma som igår. En sjuk sak hände faktiskt, natten från tisdag till onsdag så vaknade jag 04:45 och kunde inte somna om fören långt senare och idag händer exakt samma sak, vid exakt samma tid! Jag vaknade på natten och kollade klockan och den va på pricken 04:45 så sjukt! Så jag är minst lika trött idag med. Men det är snart helg känner jag. Det behövs! Vill släppa taget om jobbet, orkar inte mer mentalt.

Apropå jobb..Igår svängde jag förbi kontoret och hämta min arbetsstol. Alltså så många dagar som jag tänkt det men inte gjort något. Så många dagar och veckor som jag har haft ont i rumpan av att sitta för mycket 😀 Men nu har jag en bra stol att gosa in rumpan i haha.

Den här helgen drar jag nog till min mamma och stannar där, så att jag får avlastning med barnen när maken jobbar. Jag har inte all energi på topp just nu, det känns mer som att jag håller andan tills jag får veta någon om pappa. Men jag har hoppet uppe. Vaknade med hopp om att idag har det gått ännu bättre, framsteg och minskade infektionsvärden.

Livet går vidare, livet är här och nu. Att stanna upp och lägga sig platt, ger mig inget. Jobbet behöver fortsätta, pengar ska rulla in, mat måste finnas på bordet och barnen behöver en mamma som är glad. Och eftersom allt kommer att sluta bra så är det ingen idé att lägga mig och bryta ihop för det är slöseri, jag vet att det här kommer att sluta bra och om någon vecka eller så, så är min far friskare och ute från sjukhuset. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.