Elbil för barn – Stronger Life

Stronger Life

Elbil för barn

I samarbete med Letsbuyit. se

Tiden går fort och vi har redan (snart) passerat januari månad på det här nya året. I februari fyller min far 70 år och i mars fyller min äldsta 11 hela år. Jisses vad det gick fort. Vad hände med min blöjunge? Jo hon blev stor.

Jag brukar ofta kolla tillbaka på bilder från när barnen var små och drömmer mig bort till den fina tiden. De är gulliga nu med, men inget slår en liten 2-3 åring. 😀 Jag kommer ihåg hur jag verkligen ville köpa en elbil för barn till de båda men många i min omgivning sa nej, de blir bara lata. Men nu önskar jag att jag inte hade lyssnat och låtit andra influera mig på det sättet. Jag har de mesta aktiva barnen på ett hälsosamt sätt, man kan tänka sig.

Så om ni tänker på samma banor så säger jag bara go for it!!
På min tid fanns inte eldrivna bilar utan man fick trampa själv som The Flintstones haha men nu har ju allt blivit så mycket mer utvecklat att det är bara sätta sig ner i bilden och köra iväg. Så coolt. Minibil, ut på gatorna (gården) och kör bara 😀 Hur gulligt är det inte.

Larvigt hur man låter andra påverka en och att man lyssnar så mycket på vad andra säger om vad som är bäst för en själv, för ens barn och familj. Vad vet de, vem är de?

Nu är mina för stora för att åka eldrivna små barnbilar men vänta bara, när de fyller 16 ska de börja övningsköra och få elmoppebil eller vad de heter. De ska lära sig tidigt att ha trafikvana för att på så sätt bli bra förare. Det ger mig mer trygghet. Stärka barnen till att tryggare framtid.

Men gissa vad jag kommer att köpa till barnbarnen om/när jag får några. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.